sobota 28. července 2012

Den první

Ahoj, vítejte na letošním táborovém blogu týmu Starků. Začít s historií jména skpiny, které má přímou návaznost na táborové téma Hra o Trůny mi přijde zbytečně zdlouhavé (zvlášť proto, že se o všech věcech z histori dozvíte v pozdější článcích den po dni). Samozřejmě nepoužívám slovo zdlouhavé v tak silném smyslu jako zní, mluvím pouze o tom, že rozepsat se o tématu by bylo zhruba na jeden další článek.

Začnu raději s něčím jednoduchým, řekněme popisem prvního dne na táboře. Letošní tábor se v mnoha věcech liší, hlavně ve obsáhlosti hry. I doprava byla letos zajištěna trochu složitěji, na vlastní pěst- tedy rodiče si děti na místo odvezou sami.

Kolem 12, kdy byl tábor téměř plný, se mohlo začít hrát. Tedy začínalo se jíst, klidovat a následovaly seznamovcí hry. Hry se zčásti týkaly seznamování, později se začalo bodovat. Hry byly protkány Davidovým monologem (tím myslím, že David hovořil sám bez zbytečnho odbočování a to velice záživně) o historii týkající se tématu tábora. Následná hra o výběr jmen týmů definitivně určila název skupiny- STARKOVÉ.

Jakožto pojmenovaná skupina jsme si museli vytvořit erb, ten se dostane na trika zítra společně s obrázkem zde na blog. Následná večeře nám umožnila strávit dnešní den a trochu si vyčistit hlavu- bylo to potřeba.

Následující půl hodina byla věnována vysvětlování stolní hry která bude protkána s bodováním skupin v průběhu tábora.
Viktor J.

Žádné komentáře:

Okomentovat