pondělí 30. července 2012

Den třetí

Zdravíčko,

dnes se od aparátu hlásí stará dobrá sestava Bájnktor a přináší hot news z tábora.

Klasicky se rozepíši jídlem- snídanička nabídla možnost volby v podobě noname mazacích sýrů a pštrosích volských ok. Snídani střídal dopolední program v podobě výroby vlajek a PC činností. Výrobu vlajek doprovázely spreje, proto se nám znova rozzářila očíčka a díky freonu jsme kapinku rozpustili atmosféru ..ale to je z jiného soudku. Sváča se skrývala v melounu o velikosti dětské hlavy na jedno dítě, a proto nasycení proběhlo okamžitě.


Po stejném, avšak obráceném postupu následoval oběd a klid. 

A samostatný odstavec je velice napínavý. Program skýtající dosti zábavné hrátky na středověk probudily bojovnost a procvičily um jízdy na dřevěném koni v těsném spojení s pícháním do soupeře kopím. Člen našeho týmu se dostal přes klasického sportovního pavouka až do finálního klání- výhra se nekonala, však sportovního ducha a akčnost v nás probudila. Lívance a lukostřelba hlásila večeři a typické strávení celého dne.


Večeře vystřídaná nástupem a ohlášením bodů (byli jsme třetí), v krátkém časovém úseku přešla rovnou na naši klasickou večerní hru. Pak nastal opravdu nečekaný zvrat - další hra (všichni vedoucí se šli převléci do mikin a tepláků, takže to bylo opravdu jedno velké překvapení). Následovala klasická hra, při které bylo úkolem běhat pro papírky a sebrat vždy od každé barvy jeden, ovšem byl v tom jeden háček. Jelikož byla tma jako v pytli, neviděli jsme na barvu papírků (byli v krabičkách okolo zapálených svíček, samozřejmě bezpečnost byla zajištěna) a na pobíhající vedoucí, kteří měli za úkol nás honit, brát nám životy a poté i papírky samotné. To je celý, díky čau.

Žádné komentáře:

Okomentovat